Retourneren

Verzending

Bij PartsCenterPlus streven we ernaar om je bestelling zo snel mogelijk bij jou te laten bezorgen. De gemiddelde levertijd bedraagt 3-6 werkdagen.

We hebben een breed scala aan onderdelen en accessoires beschikbaar, maar het kan voorkomen dat we niet alle onderdelen direct uit voorraad kunnen leveren. In dit geval zetten we het desbetreffende artikel direct na bestelling in bestelling bij onze leverancier Harman/JBL.

Wanneer het door jou gewenste onderdeel op voorraad is bij Harman/JBL, kunnen we het doorgaans binnen 1-3 werkdagen ontvangen. Zodra we het onderdeel ontvangen, leggen we het dezelfde dag nog klaar voor verzending met PostNL, zodat je het snel in huis hebt.

Het kan echter voorkomen dat Harman/JBL het onderdeel ook niet direct uit voorraad kan leveren. Hierdoor kan de levertijd oplopen. Mocht dit het geval zijn, dan zullen we je hierover informeren en de geschatte levertijd van je bestelling doorgeven. We doen ons best om je altijd op de hoogte te houden van de status van je bestelling.

Als je vragen hebt over de levertijd van je bestelling of meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je verder te helpen!

Retourneren

Bij Partscenterplus.com kun je een artikel binnen 30 dagen retourneren mits het aangekochte artikel ongebruikt en in originele staat is. Je dient jouw zending direct na ontvangst te controleren op defecten. Is er sprake van een defect of verkeerd geleverd artikel? Dan verzoeken wij dit direct te melden, dat kan hier.

Voor retourneren wordt een kleine bijdrage van € 2,– in rekening gebracht. Op ons retourformulier lees je hoe de eenvoudige procedure in zijn werk gaat, ons retourformulier kun je hier downloaden (PDF). Je kunt jouw retourzending voormelden op deze pagina.