Over Ons

Over ons

Welkom bij PartsCenterPlus! Wij zijn jouw toonaangevende leverancier voor originele reserveonderdelen en accessoires van verschillende A-merken zoals JBL, Harman Kardon, Grohe, Franke en Itho Daalderop.

Wat ons onderscheidt, is onze exclusieve samenwerking met de gerenommeerde merken zoals onder andere JBL, Harman Kardon en Itho Daalderop. Als officiële verkoper hebben we rechtstreeks toegang tot een breed assortiment hoogwaardige onderdelen en accessoires. Hierdoor kunnen we je garanderen dat al onze artikelen 100% authentiek zijn en van de beste kwaliteit.

Onze missie is om jou te voorzien van de onderdelen en accessoires die jij nodig heb. Of het nu gaat om het vervangen van een kapot rubbertje, nieuwe oorkussens voor uw koptelefoon of een nieuwe oplaadcase voor je draadloze oordopjes, we hebben het allemaal.

Bij PartsCenterPlus staat klanttevredenheid voorop. Ons deskundige team staat klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze en om eventuele vragen te beantwoorden. We geloven in een persoonlijke aanpak en streven ernaar om je de best mogelijke winkelervaring te bieden.

Wij begrijpen dat je vertrouwen wil hebben in het bedrijf waar je iets koopt. Daarom hechten we veel waarde aan transparantie en duidelijkheid. Onze "Verzending en retourbeleid" pagina geeft je inzicht in onze werkwijze en wat je kunt verwachten bij je bestelling.

Wij zijn trots op ons uitgebreide assortiment, snelle levering en uitstekende klantenservice. Bij PartsCenterPlus willen we dat je met een glimlach van je onderdelen of accessoires kunt genieten.

Bedankt dat je voor PartsCenterPlus hebt gekozen. We kijken ernaar uit om je te helpen bij het vinden van de perfecte onderdelen en accessoires voor bijvoorbeeld jouw JBL speaker, koptelefoon of oordopjes of voor een origineel waterfilter voor jouw kokend waterkraan. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt of meer informatie nodig hebt.

Met vriendelijke groet,

Het team van PartsCenterPlus